CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Sunday, March 1, 2009

Semoga Fawwaz Menjadi Anak Yang Beriman...

Semoga doaku setiap kali lepas solat agar fawwaz akan menjadi manusia yang beriman suatu hari nanti akan tercapai....amin.....Kadang melihat telatah anakku itu..hati menjadi sunnguh bersyukur kepada tuhan kerana mengurniakan seorang putera yang sangat bijak, dan cepat menurut kepada perkara yang baik ....
video

i miss this moment!!!

Valentine day hari tue,,,actualy kitaorang tak celebrate pun this event tapi sajer jer keluar dating berdua...kesian, kali ni pun fawwaz kena tinggal lagi. So hubby keep asking, where the destination. finally decide pegi times square since dah lama nak pegi...

1) lepas hantar fawwaz kat rumah kak ani..kitaorang grab komuter kat batu tiga....lama tak naik komuter sebenarnya.


kat dalam komuter...hehehe...

2) -tiba-tiba kat Stesen yang dekat Mentari court tue, kiteorang punyer komuter rosak..dan takleh jalan dah. so cakap kat HUBBY SAYANG, "ke ni balasan sebab tinggal anak?" Memang dah rasa nak patah balik jer. Dekat 20 minit gak lah kitaorang terdampar..cehh, terdampar plak...kat stesen tue...

kontrol macho sambil baca surat khabar...

3)Akhirnya sampai jugak kiteorang kat TIMES SQUARE...So biasalah aktiviti pertama semestinya makan2 lu kat Hartz chicken Buffet. Tapi kat sini tak sebest yang Sunway Pyramid pyer dahlah pilihan makanan tak banyak...tak best.HUBBY SAYANG bagi 21/2 bintang...saya plak takder bintang lansung untuk tempat makan dating kami kali ni...


gambar 1: sempat senyum lagi walau tak best
gambar 2: papa sedang cakap something
gambar 3 : dalam lif lepas makan...gila bergambar tul

4)aktiviti seterusnya..jalan2 sambil shopping. Tapi kat sini tempat shopping dier cam tak bestlah...so kitaorang g tangkap gambar yang dalam box tue...sebenarnya dedulu tak sempat nak tangkap gambar camtue, tapi rasa sangat best bila tengok hasilnya....

ni lepas amik gambar tue....gambar yang diambil dalam box tue saya dah lekat kar macam2 contohnya HP HUBBY SAYANG, HP saya dan MY LAPPY.

5) Aktiviti seterusnya ingat nak g karaoke...ape salahnya kan..ngan HUBBY. Tapi atas sebab yang tertentu..kami tak jadi berkaraoke..sebaliknya kami g usha telefon yang bleh tengok TV. Senang kalau g keje pagi, leh tengok MHI. Balim petang plak...saya bleh tengok SPA Q dalam kete...gilir2 ngan hubby lah.Gambar tel tue nanti saya upload later k...

6) tepat pukul 5 baru gerak dari sana...rindu kat fawwaz. Kesian kena tinggal .tuelah tak behave lagi. Camner nak bawak...anyway, i miss this moment...hope kami leh celebrate lagi waktue2 berdua begini lagi...