CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, February 19, 2010

3rd Month @ JKR

salam semua...
lama nya tak berblog, since hari ni free cket.so bleh lah update blog yang agak bersawang dah ni.sedar yak sedar dah 3 bulan dah akau memulakan kerja baru ni..baru ni berkesempatan nak update blog..hai penat mak..banyak benda baru yang aku kena hadapi sejak tukar kerja baru ni antaranya:(pause sekejap..tugas memanggil..faham2 lah dekat ngan boss ni..heheh.macamlah orang len takder keje)

1)kena bangun awal
kalu dulu bangun 6.30 pagi leh bersenang -lenang lagi ..tapi sekarang, takleh nak main2 dah..sebab nya dah ada kenderaan besar yang memang tak nak tgu aku..aku yang kena tgu dia hehehe...seb baiklah boleh tido sekejap dalam tren.bagus jugak naik kenderaan awam ni. dulu aku tak pernah bermimpi untuk naik kenderaan awam..memang my red (kete BLM Saga tu aku bagi nama My red) lah yang selalu peneman setia aku ke tempat keje. Yelah sebab dulu, kalau takder kete cam tak der kakilah aku nak g buat submission a.k.a melencong lepas tu.Tapi kalau nak jimat ape salahnya naik jer kenderaan awam..kan..kan..kan...ni pandangan aku lah.

2)dapat 'click' baru
hehe..part ni yang paling besh...aku dapat kawan-kawan baru. Geng-geng yang leh berkongsi susah dan senang bersama.yang selalu setia mendengar luahan hati dan kisah suka duka aku.dan yang selalu buat aku tersenyum dan ketawa sendiri ngan telatah-telatah mereka..AUNI,HAZA, SU..thanks sebab tahan layan karenah giler aku...banyak benda yang dah kita lalui sepanjang 3 bulan ni. hehe..best dapat kawan cam korang...



nilah auni...su ngan haza..aku takder gambar korang..nanti ek..hehehe

3)banyak pengalaman baru banyak pengalaman baru yang aku lalui kat JKR ni...such as hari keluarga..kalau dulu memang aku teringin nak hari keluarga untuk ofis aku, asyik tumpang yang hubby jer..nak gak merasa..kali ni memang aku sapu habis2san ape 2 jer yang JKR anjurkan. Tournement bowling pun aku pegi..hehehe....


ngan auni lagi..heheh..dah dia ngan aku sama jer, giler bergambar bak kata laki aki..ni masa kat tournement bowling hari tu kat Ampang Park..heheh



ni masa main abang sayang adik manja ker ape nama permainan.





hehehe...besh tak..suka hatilah aku nak cakap besh...blog aku..hehehe jangan marah ek..

4)kerja
bab kerja ni yang takleh nak blah ni..2 minggu pertama jer aku free teramat sangat.pastu aku keje cam aper jer.Tapi takper sebab, bila ada keje,waktu berjalan macam cepat sangat..tengok2 dah kul 5. Keje sekarang ni pun taklah penat sangat. seronok gaklah keje ni. sebab sekarang ni aku balik rumah memnag tak tensen..suka-suka..mak suka

amacam..cam bagus tak...ni time g audit ni.

oklah cukuplah buat kali ni...nanti2 nak update pasal vacation CNY hari tu..hehehehe

3 comments:

haz@ris said...

wahahahahah.... mana aci asyik gambar auni jerrr.
pasnih nak berkepit ngan ko jer boleh glam masuk blog hahaha

MAMAFAWWAZ said...

haza:haha..tau takpe..len kali aku amik gambar ngan korang plak.

AuNi said...

nk wt cmna aku n wan kn kembr he...
kn3 wan :)