CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, June 25, 2008

our 2nd anniversary..

today saya MC, sebenarnyer saya keluar dating ngan papa lagi. sepatutnyer we will celebrate our 2nd anniversary by tommorow(25/6) tapi disebabkan ada sebab-sebab ynag rak dapat dielakkan, we celebrate it today. so kali ni we decide nak g menenjoykan diri kat jusco bukit tinggi klang.Lepas antar fawwaz kat umah baby sitter, we terus merayap kat sana.
masa mula2 sampai kat Jusco bukit Tinngi klang...

aksi kelakar my hero..

sampai jer..mestilah g tempah tiket wayang lu kan..sempena anniversary, we choose citer romantik, "MADE OF HONOUR". Macam biasalah citer by Patrick Dempsey tak pernah mengecewakan me. Me suka tengok Patrick since enchanted. Citer tue sangat best and buatkan kami tersengih2 kuar panggung.

second agenda, we all singgah satu kedai ni untuk cari cincin. So we was choose a couple ring that can write down our name + Fawwaz of course. So Formation name at our ring is :PAMAFAW.sO kalau dapat second child nanti akan disambung..PAMAFAW...So cute for both of us.

couple ring..PAMAFAW
URS AND MINE.

lepas tengok wayang, Hubby treat me a lunch kat 'Che Go B.B.Q Korean Restaurant". so suprised coz me dah lama craving nak makan masakan Korea. Rasa terharu sangat dan happy. So pura2 pandai cakap Korea lah masa mula masuk.."alah, yang "anyong sayo" tue.Food dier sangat ok, dan yang paling suka yang B.B.Q chicken yang grill by ourself, dan letak dalam daun salad and makan guna bare hand macam selalu tengok dalam citer Korea tue. sangat sedap dan puas hati. Thanks u hubby sayang."kamsahamida..sare ne"(thank u and i love u")

side dish like kimchi, daun salad, sawi jeruk and kacang panjang and garlic..yummy
yang ni paling best coz grill life, bila dah masak letak dalam sesame oil cket and sos, lipat dalam daun and makan ngan bare hand.

papa.

wajah kekenyangan..

thanks to my hubby . Papa, happy anniversary yer from mama sepanjang 2 tahun ni banyak dah kita lalui halangan bersama dan yang paling terindah we got our fawwaz.thanks to be my husband, my best friends and everything. U're the best.

3 comments:

fara mustapha said...

tak lambt lagi kan nak wish...hehehe...happy anniversary...insyallah, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

wanza said...

thanks u mommy kyra

amlynyx said...

hepi aniversari jiran!!
i kemarin aniversari 1mth..muahahha. nway, smg hepi foreva.