CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, March 25, 2008

Gagal lagi...help me..im coffee addicted

semekum...camner ni. Since pagi lagi aku tahan diri agar dont drink a caffein..stay away from coffee. Tapi akhirnya petang ni dah tak tahan..akhirnya minum gak..gagal. Bukan tak bleh minum tapi ader yang cakap coffee ni leh wat baby kembung since my son kan breast feeding kan..betul ker? Please give me an advice. coffee also not good for ur health but nak wat camner..dah masuk perut dah..lega. aku lebih suka minum coffee rather than tea. Kena kuat kan diri lagi for fawwaz..nanti fawwaz kembung.dahlah perut dier tue masalah ckit. tomorrow kalau tak bz cam hari ni nak citer pasal pengalaman ngandung lah since ader terbaca kat satu blog yang citerkan pengalaman preggie dier..well my experience is quite intresting when preggie..tgu ek..nak upload some picture also masa preggie. ader orang kata kalau ngandung anak laki mesti cantik masa preggie coz kalau ngandung anak pompuan..anak dierr dah curi kecantikkan mak dier. Tapi masa ngandungkan fawwaz memang suka berhias sangat. nanti ek. chow...

1 comment:

AnasDila said...

boleh minum,tapi bersederhana lah kot...ehehe..

saya bukan kopi addict tapi teh addict..hehehe

la ni kena kurangkan minum teh...byk minum susu and milo jek...tak tahan sangat minum lah teh ais sesekali