CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, March 24, 2008

Lawatan" bakal adik ipar "yang tak jadi

salam..hari isnin yang blues buat aku. Ntahler2 pagi dah sleepy sangat. Bos plak tak masuk lagi so..updatekan blog lu. Hari sabtue hari tue aku didatangi bekas ex-boyfriend my sister..mm.baba namanya. Ngaper dipanggil baba, i dunno either. Sedih tengok kat dier, tapi actually he look fine n happy walau pun dier ader gak luah perasaan yang dier still cannot forget my sister. aku pun tak tahu ngaperlah my sister leh melukakan insan yang baik cam baba..so daripada jadi boyfriend my sister now he become my adik angkat. He said yang dier rindukan my son, fawwaz but i know yang dier nak tahu perkembangan my sister actually. My sister ni sekarang keje kat jb..keje kat sime darby. Dier ngan guy ni bercinta since belajar sama2 kat kuittho for 3 years..n then entah ape setanlah yang merasuk kat my sister ni sampaikan dier nak putus ngan baba. After that dier couple ngan chinese guy yang memang mati2 kata nak convert islam kan..alih2 clash gak. Lepas tue ngan sama ofis mate dier yang bleh tahan hensem gaklah( cam mas aji dalam mutiara hati) dah bawak jumpa my parent dah..alih2 clash gak masa mengundi hari tue. aku kesian actually ngan my sister tue..i think she very success in her career but in love..she is pethetic lover. Ok..berbalik ngan baba ni..korek2 punyer korek, my sister contact balik ngan guy ni..dah jadi kawan balik kot. tapi hopefully diaorang akan bersama semula, coz i think nobody can love my sister better than baba. Tapi bolehkah ape yang my sister buat kat dier dapat dilupakan begitu jer...biarlah masa yang menentukan. Lupa lak nak bawak kabel hp..coz nak upload gambar fawwaz ngan rambut barunyer...cute sangat..n he already 10 month 1 week..dah besar dah anak teruna ku. I love him..always miss his smile n the way he make me laugh...oh my fawwaz,mama love u.

2 comments:

day_uyuna said...

hmmm...hal2 cinta susah kekadang..macam i ngan ekwan dulu, kitaorg pun penah break jap..sempat la gak jumpa guy lain tapi dia gak yang berkenan di hati..-cinta pertama susah nak dilupkan-

wanza said...

tuelah..i hope gak yang my sister ngan baba will in love again..poor baba.