CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, April 21, 2008

Birthday Party

hari ahad plak dapat invitation to birthday party by Una..So kami pakai kaler "kuning" as our theme colour. Masa kat Birthday party tue sian fawwaz yang jadi 'Grumpy' coz tak cukup tido. oh, BTW Una ni anak sedara saya. masa nak tiup lilin tue saya ngan fawwaz kat atas coz fawwaz nak tido..so dengar nyanyi dari atas jerlah. Tapi lepas tue gilir2 ngan hajar(una sister)jaga fawwaz coz mama fawwaz nak makan puas2. Yelah mama fawwaz no seorang yang kuat makan..hehe


papa n fawwaz in 'yellow'


mama and fawwaz in 'yellow'



in da car



hajar, mamafawwaz n fawwaz



birthday gal..

yang bestnyer tengok diaorang main games cam kotak beracun, rebut kerusi ngan pepatung..kelakar. Sempat gak snap photo satu handmade cupcakes yang cantik. Cupcakes ni antara birthday present untuk una. Dahlah cantik, sedap plak tue...



comel kan?

malam tue plak g dinner kat restoran'slumberrr' kat Taman seri muda. Decoration restoran tue sangatlah cantik. Berkenan plak kalau dapat rumah sendiri nanti. Dahlah fawwaz suka duduk kat situ coz leh tengok fish..n ikan stim dier sangat sedapp...i like. Thanks my hubby atas sponsor. Air buah dier pun leh tahan. cuma tom yam dier kureng..tapi dihabiskan gak oleh hubby..



tengah tengok fish..('pish' bak kata fawwaz)

ikan stim yang sangat sedap..puas hati tul...

3 comments:

mama ryan said...

huh??? restoran slumber yg kat depan nsk nie ke?? lor.. dokat jo dgn ofis eden.. he he...

t i jarang mkn situ, sbb x brp kene dgn taste.. he he...

wanza said...

best tapinyer..kena tengok menu gak kot

mami hafiy said...

satgi bday fawwaz plak, ape plan mama dia nih. hehe.