CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Saturday, April 5, 2008

Fawwaz dah nak berjalan ker?

adakah fawwaz dah nak berjalan ni?..selalu berdiri tapi bila suruh dier berdiri without support mesti dier tak nak n then terus merangkak...ada tangkap vidoe dier yang tolak bakul toys dier keliling rumah. suka tengok dier tolak benda tue. Tak sabar nak tgu dier boleh jalan, coz mama and papa dah plan untuk fawwaz tau kalau fawwaz dah leh berjalan nanti..firstnyer mestilah nak bawak fawwaz naik monorel ke Times square and nak bawak fawwaz g zoo negara. Takpayahlah mama dukung fawwaz yang sangat"ringan tue kan". Kena plan untuk birthday fawwaz gak next month..kena wat pengumuman dan kad jemputan lagi...banyak keje gak tue..mr hubby, help me please?
video

No comments: