CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, April 8, 2008

koreje...

nilah benda yang aku design sekarang..nampak jer simple tapi kalau takder column kat tengah senang tapi kalau ader tue yang bengong jadinyer..baper kali analisis guna program but still not ok..busan. section baper lagi yang sesuai untuk portal frame ni...ngaperlah client ni nak wat kelainan plak. wat biase2 dahlah ikut cam factory lain...

benda ni wat aku bengong..jiwa kacau.

adoilah...dah nak tercabut otak dah ni..dahlah paper work pun kena buat.

2 comments:

Dayu said...

heeheheheh...dh lama tak terlibat dlm design2 ni..mmg tak berbakat lah nak tolong...

sori ye wan..tarik nafas dlm2 nanti2 jumpa la jalan penyelesaian tu

~ko dayu..kata senang la..cuba buat~

wanza said...

Dah ok dah..selepas hampir nak menangis depan bos, akhirnya, satisfied gaj section yang wan design tue..