CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, April 24, 2008

Monthly check-up fawwaz

semalam monthly check-up for fawwaz, so aku ngan hubby amik cuti. Cadangnyer nak g 'dating' berdualah lepas tue tapi babysitter fawwaz plak takleh jaga dier hari tue. So pagi lagi dah sampai kat klinik tapi orang dah ramai. Bila sampai turn fawwaz, memula kena timbang lu..fuhh 10.21 kg berat dier. Lepas dah abis check and doktor pun cakap takder masalah, kiteorang nak g jejalan lah lepas tue. Terus ajak papa g IKEA..kan hari tue tak jadi nak g. Sampai sana, memang giler coz semua barang2 dier tengah ader sale especially bedding nyer..giler sangat kat situ sampai tak ingat kat papa ngan fawwaz dah. Dekat 2 jam lah kat situ dan kiteorang beli cermin untuk letak kat hall ngan curtain untuk buat border untuk living hall ngan dining..Tapi ader usha satu armchair yang cantik sangat kat situ dan bertekad dapat gaji nak sambar kerusi tue..claim mileage pun cam masyuk bulan ni..hehehe.pastue balik jer singgah kat tempat kete tanya dah leh release ker blum kete aku tue. Biasalah SAGA baru ni ramai yang tempah..so maybe masa yang terdekat ni kiteorang dapat dapat kete..walaupun saga jer oklah kan..setakat nak balik kg ngan barang2 fawwaz tue. kereta kelisa dah tak muat. sangat tak sabar...sesuailah ngan budget kami..nanti kalau dah kaya seksok..tukar MPV plak...



kaler bakal kete kami..ni Saga yang di make-up..

ni plak aktiviti papa ngan fawwaz yang tengah practice berjalan..sehari kena 15 minit pratice..kejam tak mama n papa dier..heheh. Please ignore sexy papa tue..tengok fawwaz dahler..nanti jeles plak i.

video

2 comments:

mama ryan said...

ha ha.. so cute... sengih i sorg2 tgk vid nie...

ada talent tu fawwaz tolak mainan tu.. nnt udah besor leh tlg tolakkan troller utk mamanya pulak ye...

wanza said...

mama dier paksa suh practice bawak walker activity tue...15 minit sehari. Tulah takut nak jalan sendiri sangat..