CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, May 2, 2008

Duit Claim Mileage



fuhh..best2 nyer bulan ni coz dapat claim mileage yang masyuk hasil daripada jalan2 mengejar orang "majlis a.k.a authority",meet clientlah..dan berbagai lagi..dahlah leh jalan2 walaupun bukan luar daripada K.L, tapi still dibayar. Saper nak kasi ek..so dek kerana kemasyukan duit cliamku mehlah kita check ape yang saya telah beli...hehe. ni sempena cuti hari pekerja hari tue..


armcair dari ikea ngan curtain stuff(dah seminggu termimpikan kerusi ni...)





papa yang sudi teman shopping ngan fawwaz yang 'good boy hari tue'

masa nak wat balik kerusi tue, ingatkan dah tak muat dah since kete kami kecik..(sabar..sabar dah nak dapat kete baru dah), tapi berkat kebijakan strategy hubby maka armchair tue muat..hehe suka..suka..kami beli curtain baru .kaler purple(our favourite)..saja nak tukar tema kan.hubby gak yang berhempas pulas pasang curtain tue..aku kena jafa anak kan..hehe. Nanti ek, tunjuk langsir baru.

1 comment:

mama ryan said...

sure byk gilos claim tu smp leh shop2..

harus2 snap pic langsir baru tu.. dgn fawwaz sbagai modelnya...