CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, May 9, 2008

Sangat geram ..

kul 6.oo lagi fawwaz bangun dan menangis..adoilah dah malam semalam dier cam sekejap-sekejap nangis..baru nak terlena dia menangis lagi. Agaknya diaper dier basah so tukarlah pampers dier tue..nangis gak..sentuh dahi tak panas pun. Sampailah ke pagi kami terjaga coz dier menangis. Papa dier pun ngan wajah keletihan g keje..aku ni lagilah, ape pun tak buat..mandi pun lum, siap2 pun belum..fawwaz plak tak nak main sendiri..last2 letak dalam baby cot dan biarkan dier meraung kat situ dan mandi cam sekejap sangat..tak bestnyer. nak pakai baju pun dier dok meraung2 lagi..sianlah plak tapi camner nak buat. Letih tau dibuatnyer..bagi susu dicampaknya botol susu tue..bagi dummy pun dicampaknyer dummy tu sampai bawah katil..marah betul nampaknyer dier. pakai baju n makeup cepat2 n tehn terus amik dier..rupanya nak berdukung ngan tak sabar nak naik kete coz nak tengok 'car' yer sayang..nasib baik dalam kete dier behave. sian tengok mata dier yang sepet tue nak terpejam..tapi still tahan coz takut orang tinggal dier..hai, my fawwaz, kadang2 telatah kamu ni buat mama geram, tapi mama cuba control coz mama sayang sangat kat fawwaz. takpelah fawwaz nak meragam pun, mama akan sabar selagi mama leh sabar.

3 comments:

IdaShah said...

alaa... naper nie fawwaz meragam. nak manja2 ngan papa n mama yer.

khayra pun suka bangun awal. nak bersiap pun ssh sbb dia suka kacau

Zuhaini said...

Heheh.. yg itu biasa lah.. ALia pun mcm tu gak.. da la tgh mlm bangun smpai 2 kali, nak susu. pagi-pagi, time kita bersiap, time tu la dia bangun.. susah gak la, tapi u'll get used to it.. hahah!!

mama ryan said...

ryan lak buat perangai td pg la... bgn2 tido je, trus nangis kuat2, mcm org pukul...

bila letak kat dlm katil dia sbb nak bsiap p keje, lg kuat dia melalak...

bila angkat dia senyap pulak.. ngade tau!!!