CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 22, 2008

THE STORY ABOUT ME N U..

haha..sajer jer nak bukak cerita lama antara i n hubby..terjumpa gambar2 lama masa mabuk bercinta lu..hehe sajer jer nak tayang kat blog..sesaper yang rasa nak menyampah..sila getout from blog ni sekarang gak yer...

we all couple since form 4 lagi. Bermula ngan gaduh2 sayang, terus melekat la plak.hehe..maybe sikap penyabar hubby tahap gaban ngan perangai baran aku dan angin satu badan yang menyebabkan hubungan kami kekal sampai sekarang.

masa ni nak chinese new year..kiteorang beli lucky bamboo untuk sesama sendiri, kiranya cam anak angkatlah saper yang leh jaga pokok tue jangan bagi mati..biasalah pemenangnya mestilah sidia coz sifat papa yang memang penyayang orangnyer.Pokok tue hanya tahan seminggu jer dengan aku berbanding papa punyer. rasanya ni kat Midvalley agaknyer.

ni plak kat genting..lepas main2 kat outdoor. ader makhluk Allah yang dengki kata kami pakai baju sama cam waitress..biarlah.memnag dari dulu lagi sampailah dah ader nak ni..aku n papa suka pakai baju sedondon. memnag itu niat kami sampai bila2..biar pun anak dah berderet2 dah pun.tradisi pakai baju sedondon ni akan kami pertahankan sampai bila2.

candy yang hubby bagi suprised kat aku..walaupun taklah segah maner tapi suka sangat..sikap papa yang mama suka jugak ialah suka wat suprise kat mama. ni sebelum gula2 ni kami kerjakan yer..coz kami ilah penggila gula2 dan coklat. ni kat stadium shah alam kot.


candle light dinner ngan papa..tempat tak ingat.tapi sangat best. Papa tahu aku ni suka makan..so sellau bawak g tempat makan yang berbeza dan lain tempat untuk gembirakan hati aku..nak2 kalau tension belajar..haha..he know the right time to make me happy.

banner pertama masa pegi kat ulu -yam..kiteorang pun suka berenang. Dan papa ajar aku berenang. Yelah kami sama budak kg..so terjun sungai tue biasaklah..aktiviti berenang ni dulu wajiblah kalau hari minggu. yelah, hubby baru beli kete masa tue..asyik berjalanlah.

raya haji pertama lepas bergelar tunang..hehe masa ni takleh balik coz cuti sehari jer. pagi raya tue shahdu tul...masa dok semayang pun menitis air mata..rupa2nya bukan aku sorang ,member sebelah pun sama hehehe. Cam best g semayang kat masjid shah alam ngan tunang.

terubat gak sedih coz papa belanja KFC Pada pagi raya tue. ni tengah sedih ni tau. Ayah ngan mak tepon dari kg ucap selamat hari raya haji sambil perli2 tak balik ker..semua orang tengah bergembira di sini..lagilah sedih. Nasib baik papa ader..hehehe

tuelah serba sedikit..nanti nak wat episode lah.."The chrinocles of us" leh tak?..hehehe

2 comments:

IdaShah said...

wow! berchenta sejak dr zaman sekolah.

seronok kan pakai baju sedondon

wanza said...

a,ah..alhamdulillah kekal sampai sekarang...