CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, June 10, 2008

sesi membeli belah waktu kerja...

semlam saya balik awal coz kena period pain, padahal nak g shopping. Saya dapat durian runtuh bulan ni alhamdulillah, so haruslah shopping lu kan. Ingatkan nak shopping Beg and seluar slack baru untuk kerja baru kan tapi last saya shopping untuk anakanda tersayang, jomlah check ape yang saya beli kat dier. Sayang anak mama...on da way balik , singgah 101 mall puchong.



gambar cilok dari Avent magic Cup(tapi fawwaz cam tak suka lah, dier lebih prefer minum cam orang besar minum biarpun tumpah.

2) Kasut baru untuk fawwaz yang sedang belajar jalan..rupanyer size 4 dah padan dengan kakinyer..baca kat kotak for toddler(12-18) size kaki biasanyer 3..huhu besarnya kaki anak mama. So sekarang fawwaz dah ader 4 pasang kasut. Belum jalan dah banyak kasut..nak lawan mama ek.

3)Tuala 3 in 1

4) Puzzles Box..sesuai dengan development fawwaz yang suka explore barang sekarang. Tapi Last2 kotak puzzle tue gak yang dier suka coz ader muka budak..dier tunjuk gambar muka budak tue sambil cakap"kak"(kakak).Mainan ini yang kena masukkan shape yang sama kat kotak tue. Mula dier tengok lu papa dier ajar, and then bila papa dier bagi shape tue suruh letak kat yang sepadan, dier cam nak masukkan dah, tapi sebab terkuat sangat dier takan, mulalah naik bosan last2 dier balik shape tue. Terpelanting ke mana ntah.fawwaz..fawwaz

malam tu plak teman kawan papa g beli TV kat Tesco gara2 nak tengok Bola punyer pasal. Fawwaz tak nak dukung, so mama n papa kena pegang tangan dier sambil dier berjalan. fawwaz ader minat baru iaitu naik escalator. Suka sangat dier bleh berpijak kat escalator tue.Bilalah anak mama ni leh jalan sendiri. Kaki dier cam dah kuat tapi still takut nak jalan sendiri. Kawan papa beli TV, kami plak survey Aircond Finally kami akan ader aircond kat rumah, yelah sejak balik kampung hari tue budak kecik tue cam terbiasa nak tido dalam aircond since umah nenda dier ader aircond. Cehhh..padahal mama dier yang terlebih. So sabtue ni technician diaorang akan datang pasang Aircond tue. Bestnyer.Hadiah Anniversary ker ni Papa?

1 comment:

IdaShah said...

dapat durian runtuh ekk... harus belanja aku nih hehehe...

saiz 4 ekk kasut fawwaz. besar tu. fawwaz kan tembam. muahhh... kiss 3x utk si hero yg encem