CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, June 9, 2008

Sunday @Putrajaya

Since dapat interview invitation daripada JKR so ajak hubby untuk sesi kenal2 jalan nak g putrajaya dan bangunan SPAlah kan..Takut nanti hari yang tiba kelam kabut plak, So enjoy the picture lawatan kami ke Putrajaya.Rasanya perjalanan ke Purtajaya taklah jauh sangat. Tapi masa tiba Kat Putrajaya, terjadilah satu insiden yang memalukan..saya terjatuh depan semua orang, rupanya kerana kagum ngan kecantikan purtajaya ni, tak nampak roadcurb kat depan.Nasib baik masa tue hubby yang pegang fawwaz..huhuhu.

putrajaya, here we come..

alamak..patutnyer gambar ni dulu..ni gambar kat our punyer second baby...my kelisa.hehe


mama pun nak bergambar gak...hehe





masa mula2 sampai putrajaya...


we're in red...

masa ket tempat ni, saya tak terjatuh lagi..sekarang kaki sakit dan terseliuh but still leh datang keje. Try wat Derk jer.


nasib baik papa bwak handiplast..sempat lagi snap gambar mama yer..jahat!



fawwaz yang excited..yelah kali terakhir datang masa pregnantkan dier.



papa



tak nak bagi orang pegang..



indahnyer structure kat belakang tue..


ngan sakit kakinyer saya tetap berjalan


panjat sini dan sana...

lovely couple 4 ever..huhu

depan masjid putrajaya yang cantik...

turn mama plak

kontrol sakit...hehe

panjangnyer entry kali ni..takpelah.Doakan interview saya berjalan ngan lancar...

1 comment:

mama ryan said...

merahnye...

nak lawak redmummy ke?? he he