CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, November 18, 2009

entry..baru balik dari outstation

salam semua...hari first day masuk ofis lepas balik fari outstation kat Terengganu. apa yang saya rasa lepas balik ni..saya rasa sangat penat. tapi saya dah mula kepuasan kerja.yelah sebelum ni kerja saya memang takder outstation..tapi baru seminggu masuk JKR terus kena pegi terengganu.huhu...nantilah nak update entry ngan gambar sekali masa kat sana.hari ni tak bawak kabel kamera..saya rasa saya akan ada banyak masa coz ketua unit g PTD.nanti nak citer jugak pengalaman first time tinggal my baby yang disupervise oleh papanya..heheh...sayang korang semua..ummmuah

1 comment:

Hazariah said...

ehems.... Bagus2.. Semangat kerja ni... Teruskan usaha dan tekad...