CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Sunday, February 28, 2010

aktiviti hari minggu...

salam...hari sabtu dan hari ahad banyak dok rumah jer sebab encik suami keje, so aku spent banyak masa dengan fawwaz, tapi ada gaklah peristiwa hari sabtu yang di snap oleh encik suami, aku just update kat blog untuk ingatan dan akan dibaca pada waktu hadapan.

hari sabtu,kami dikunjungi oleh new mom, mala. excited nak tengok babynya.Mala dah masuk 2 dah baby, aku bila lagi(big ?)..hehe nantilah. Cuma terkejut dengan reaksi fawwaz bila nampak baby, sebab dia kata nak pegang baby tu, pastu terus declare baby tu dia punya. Fawwaz..fawwaz ingat ker baby tu babydoll ker. tapi sifat 'keabangan' dia terserlah sangat bila dia pegang baby tu..tengoklah gambar ni. hehe..encik suami, kita dah bleh tambah anak ni, sebab ada assistant yang bagus..hehehe...


dah sesuai jadi abang dah...kui..kui

tengok tu...sampai terteleng2 budak tu...abaikan saya yang belum mandi masa ni..hahaha

hari ahad plak, kami ke bazarena, sebab encik suami ada janji kat anak dia yang dia nak belikan train. ni gara2 tengok citer Thomas & Friend. Biarlah orang nak kata yang kami hanya belikan mainan dekat pasar jer tapi kalau kena harga dan mutu ape salahnya kan..tak perlu lah nak belikan jenama 'fisher prince' or even though betul2 keretapi Thomas& friend yang harganya lebih mahal, tapi mutunya tetap sama...kami tak suka manjakan fawwaz dengan barang2 yang mahal, bukan ape..biarlah dia fleksibel dan bukan memandang jenama semata2(statement apekah ini...entah)..cuma kalau bab pakaian, aku lebey suka beli kat shopping complex, bukan ape lebih up to date berbanding beli kat pasar..pandangan masing-masing.no heart feeling.

suka dia dapat train...encik suami dah nak start manjakan anak ngan mainan yer

2 comments:

sya said...

cian kt fawwaz xde geng...bler fawwaz nk dpt adik nie ekekeke

MAMAFAWWAZ said...

bukan tak nak sha...entahlah..berserah jerlah...