CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, August 1, 2011

cerita Ramadhan dan Citer Si tangan bertuah,

As salam...

Alhamdulillah, dah berjaya harungi hari pertama dengan jayanya. Rasa sangat sekejap dan rasa lancar jer berpuasa hari ini. Menu berbuka, sangat simple, saya :bihun sup encik suami :nasi tomato dan intan payung :nasi ayam hainan.

Tahun ni saya berpeluang sembahyang sunat tarawikh kat surau, alhamdulillah intan payung sangat bagus , tak naughty dan memberi kerjasama yang sangat tinggi, Awal2 lagi dah bagitahu der nak g semayang kat surau. So masa membeli belah kat tesco, nampak longgokan kopiah ngan songkok. Since songkok der dah banyak, so intan payung nak kopiah plak. Katanya nak bawak g masjid..:)

motip der:ntah....:)tetap apple of my life

bakal imam muda....amin....:)

sahur pun saya berjaya masak untuk encik suami, Takderlah beria tapi masak jugak key. Menunya nasi air jew tapi memang sangat suka.

so citer yang nyaris basi juga, encik suami dapat hadiah saguhati dalam peraduan KFC. Dapatlah B.B . proud of him..memang dia gila peraduan.mula2 saya memang hangin sebab terlalu addicted dengan peraduan, tapi bila dapat hasilnya...saya pulak menyokong beliau. Daebak lah encik suami (bak kata anak saudara saya)...we proud of you.jom layan gambar. Dah ngantuk.

cayalah....

Last but not least, review citer untuk minggu ni...

tolong awek aku pontianak!

citer ni pun saya tonton kat rumah jer hasil download dari encik suami. Sangat kelakar dan taklah klise sangat. Boleh layan lah bak katanya. Zahiril memang best dan sazzy falak super duper awesome cantik. sangat light jer citer der tapi still leh faham. tapi kalau g tengok kt pawagam tak berbaloi sangat kot. Seb baik saya tonton kat rumah jer. oppsss star rating=3.5/5.


2 comments:

{{ Liza Othman }} said...

bestnye dapat tarawih kat surau.. and fawwaz looks so handsome dengan kopiah =D..

tahun ni still tarawih di rumah aje la.. anak kecik2 takut menggangu org lain =D..

selamat berpuasa & beribadah!!

MAMAFAWWAZ said...

liza....same to you...selamat berpuasa