CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, February 25, 2008

pagi isnin yang mendebarkan....

hahaha..pagi isnin yang mendebarkan coz buat pertama kalinya papa akan jaga fawwaz the whole day without my supervise.tak tahulah camner jadinya cuma mama harap papa leh handle fawwaz.should be ok,coz papa selalu handle fawwaz time mama shopping kan?

babysitter(mak ani) demam lah hari ni,so decide nak tgal fawwaz kat bibik kakngah atau suh papa yang jaga,kesianlah plak kat papa coz semalam kul 4 pagi fawwaz bangun main papa dah jaga,risaulah kat fawwaz sekarang ni,fawwaz cam tak lena tido sangat tido belah malam and selalu terjaga n merengek.waktu tukar diaper semalam lebih kurang kul 4,dier dah tak nak tido.adoilah,pening layan karenah dier.i feel sleepy,so do hubby tapi terpaksalah hubby yang kena melayan coz aku dah marah2,siap bebel kat fawwaz.bukannyer budak kecik tue tahu,siap ketawa kat aku aderlah..ingatkan aku cakap ngan dier.pening2.

so papa yang beralah n layan karenah si fawwaz,siannyer kat hubby.so hubby..chayok..chayok.mama dah takleh cuti lagi,banyak dah cuti masa fawwaz masuk ward hari tue.

1 comment:

day_uyuna said...

seronoknye ade baby kan...takde lagi hari-hari yang membosankan..