CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, April 11, 2008

Fawwaz kena rash satu muka...

siannyer kat anak mama ni asyik sakit jer kan..tapi so far fawwaz tak meragam takpelah kan. Pagi ni masa bawak kete barulah dapat amik gambar dier yang naik rash tue, semalam kat muka tak banyak sangat, hari ni makin banyaklah plak tengok. Semalam masa g amik dier, babysitter dier bawak fawwaz g maner tah, malam baru dapa jumpa manja i tue, Tapi sebelum tue sempat gak main badminton ngan bibik, fuh berpeluh tak hengat. Yelah lama tul tak bersukan ni,. Nasib baiklah rumah my sister dekat ngan umah babysitter fawwaz tue. Sampai2 jer konfius jap ngan baju yang fawwaz pakai coz tak pernah tengok dier pakai baju tue, ruapanyer mak ani dier yang belikan baju tue..so fawwaz get another new oufitlah kan. Sayang tul mak ani dier ngan fawwaz tue.


sian muka anak mama dah tak licin...cepat sembuh ek sayang

nyum2..sedapnya baby bites

2 comments:

Cikpid said...

comella fawwaz ni..ade rash pon comel lagi..hehehehe

wanza said...

sedih tengok muka dia yang berbintik tue..tapi still leh active lagi