CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, April 18, 2008

MY manja jatuh katil...

Semalam aku tido awal sangat..around kul 10 masa tengok 'grey anatomy' terlelap..before that hubby dah suruh tido since tengok aku ni penat giler. So padam semua lampu terus masuk bilik ngan fawwaz. Tapi antara sedar tak sedar terdengar suara fawwaz menangis. Rupa2nya dia dah dok tepi katil dah..ayoyoyo camne boleh berlaku tue. Dia jatuh ker atau dier gelongsor turun. by the way , sebelum ni kitaorang tido kat hall coz takut fawwaz jatuh katil, since bilik tido dah diubahsuai so tido kat bilik sekarang..tapi alih2 fawwaz plak taknak tido atas babycot dier..what to do kenalah letak dier bersama atas katil kan? So far dia aktif jer pagi ni tapi still kena pantau gak. tengah hari jap lagi kena tanya samada dier ada muntah ker tak aktif ker. Ya Allah janganlah ader aper2 kat fawwaz. Perasaan aku sekarang ni sama ngan keadaan mamaryan yang anak dier pun jatuh katil..memang curios giler ni...

2 comments:

mama ryan said...

huh... dah brp kali anak u jatuh katil?? i x sempat baca ur whole blog lg...

lepas insiden tu kami angkut tilam n tido kat hall, tp sekejap je.. he he.. la nie kami tido dlm bilik balik..

n alhamdulillah smp la nie ryan xde lg jatuh katil, tp future xtau la mcm mana.. sbb few days ago, tjaga je i tgk2 ryan dah kat ujung kaki, trus i angkat n bwk dia tido bwk ketiak i...

wanza said...

son far 2 kali lah..sekali ngan papa dier ni ngan i plak, dahlah tengah tido, tak sedar kan..letak dalam babycot mesti dier tersedar..