CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, May 13, 2008

Alhamdulillah..got new job

interview pada hari isnin hari tue berjalan ngan lancar..n i got new job. This time kat P.J.Kat 3 two square. So far Gaji memuaskan yang penting dan banyak benefit lagi dapat. Cuma kali ni lain sikit bidang yang bakal diceburi..bukan berkaitan commercial building lagi but more to biofuel and refineries which give me more career advancement. Silap haribulan leh travel luar negara coz biofuel ni sedang berkembang kat Eropah sana..hope so...Harapnya my career better kat tempat baru ni..nama syarikat?nanti ek..will mention later bila dapat offer letter. Tapi dilema lah coz kesian kat bos kat tempat keje lama ni. Tapi for my own good, rasanya me deserve to choose what the best for my life..doakan saya yer kawan2. First person yang bagi tahu, hubby. kat my mother tak bagitahu lagi..nantilah..

3 comments:

Dayu said...

dpt keje baru eh?

tahniah!! uiihhh, mcm best je keje baru ni. bleh jalan2 eh..oversea lak tu..-dayu jeles-

IdaShah said...

tahniah! semoga gembira di tempat baru nanti :)

wanza said...

for dayu- thanks for happy for me..too erly untuk predict kat tempat baru ni..cuma dilema camna nak cakap ngan boss ni..

for idasyah-thanks alot ek