CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 15, 2008

my handsome baby boy

Progress fawwaz minggu ni before he's coming birthday.

1) Fawwaz susah nak tidokan dier..prefer main dari tido...tutup lampu pun still tak nak tido..

2)Pandai ajuk cakap..cam semalam i nyanyi lagu joget lambak by adam..part lalalala..dier pun lalalalalala..comel.

3)kalau dengar jer azan..mesti dier buat ha..haha(cam suruh dengar)..comel..

4)belum leh berjalan lagi..tapi leh berdiri without support. pastue dier merangkak laju tinggalkan kita..malaslah tue..

5)Ingat aper yang diajar..cam kalau nyanyi 'one litle two" , boleh buat isyarat yang i ajar dier..

6)tak suka minum susu..pening ar. makan suka.

7)still prefer breasfeeding rather than milkpowder..

8)dah leh kunyah makanan kasar..banyak gigi.

9)gigi..8 batang so far

10)tak suka pakai pyjama..tido malam pakai sleeveless kalau tak berpeluh dah meragam..

11)suka main air...

12)tak suka dok dalam carseat..kena wat macam2 nak bagi dier diam..

my first sunglass..cute ha

confuse yer..

esok i dah start cuti..punyer semangat nak prepare birthday fawwaz..nanti update k..hari rabu baru masuk office..still tak bagitahu boss nak resign..pening ar..

3 comments:

mama ryan said...

fawwaz mmg encem!!!!

Cikpid said...

cute btol laa fawwaz ni..dah nk sambut besay dah..congratulation akak sbb dpt keje baru..silap2 aribulan akak bgtau bos, bos up kan lagi gaji akak nnti..hehehhehe..

IdaShah said...

nak masuk setahun dah... makin bijak kan

patut lah chubby suka makan :)