CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 8, 2008

dating kat Mid Valley

hari Rabu i got sick and got M.C. Hubby pun e.l coz nak jaga wife dier yang sakit tue..tiba2 terkeluar idea bodoh nak g tengok wayang kat midvalley. So haruslah siap2 kan. Kiteorang tengok citer'congkak'..not badlah, since aku memang penggemar horror movie. Actually hubby nak g redeem kad mesra dier tue tapi unfortunately takder..so jalan2lah ngan keadaan hidung berair n tekak perit, tapi kalau bab jalan2 takper..malaslah nak citer ,let the picture talking to u all k..hehehe..enjoy.




masa mula2 sampai kat Mid Valley..

makan2 lepas tengok wayang...papa pnyer nasi lemak

me pulak..asam laksa lah..(my favourite)

balik tue g amik fawwaz plak...

kalau dapat main kete camnilah dier..

thanks to papa coz support everything..love u..muahhh.nanti nak g foot spa plak ngan hubby..alah yang guna ikan tue...hehehe..

2 comments:

mama ryan said...

sib baik x tserempak dgn member ofis,. kalau x sure kantoi nih..

er er.. ttiba rasa nak dating bdua je dgn ayah ryan....tp mcm xleh jek...mencik!!!

wanza said...

Guna cara saya kalau dapat Mc..antar fawwaz kat Babysitter pastue keluarlah berdua..tengok wayang ker or just berjalan2.