CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 8, 2008

10 things make me grrrrr

i nak buat tag ni like babyhariz punyer mama..
10 Things that makes me go "Ggrrrrrrrr!"
I go “GGGrrrrrrrrr!!!!” ....

1. sekarang ni kalau nak tido punyalah susah,kena 5 kali keluar masuk buai barulah nak tido..grrrr..dahlah penat kej tak hilang lagi.

2.kalau pagi2 tepat 7.30 pagi dier mesti poo poo, dahlah pakai baju kerja dah. so terpaksalah tukar balik kalau tak mesti basah coz dier akan renjis air kat baju..grrrr

3. Pagi jugak masa nak g keje, mesti dier taknak duduk atas walker dier tue masa i nak make-up ker nak pakai baju ker ..dier jerit2 kuat dan buat drama cam nak muntah untuk tarik perhatian. grrrrr..

4. Breastfeeding time-dier suka gigit nipple..dahlah gigi dah banyak ngan besar plak tue..sampai berdarah-darah tau...grrr.

5.masa tengok tv pun suka main ngan remote..tengah feel, tiba2 tertukar channel plak..grrr

6. tak nak dok dalam stroller kalau bawak g shopping. nak berdukung gak..dah lah berat.!

7. dalam kete pun taknak dok dalam car seat tue..menjerit2. dahlah jalan tengah jem..

8. kalau makan kena bagi main sesuatu, kalau tak kena kejar sekeliling rumah untuk suap makanan kat dier..grrr

9. Selalu bangun awal..orang bangun nak siap g keje, dier pun bangun gak. Punyelah slow bangun n jalan tpi der still sedar gak..susahlah nak siap g keje..grrr

10. Suka jerit tanpa sebab sekarang ni ngan kuat ngigau sekarang ni tengah2 malam..grrrr.

mama di luar sana silalah buat tag ni ek..

2 comments:

IdaShah said...

suka berdukung ekk sbb tu tak nak duk dlm stroller...

wanza said...

memang suka berdukung..kalau ringan takper gak..hehhe