CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, May 5, 2008

Hari Ahad Plak..

Hari Ahad dok umah jer tapi bibik basuh kain lagi,,pagi2 lagi dengar orang basuh tandas..ni mesti bibik ni..bersih tandas kami..thank alot bibik..Masak2 laksa kat rumah n jemput kakngah suh makan kat situ gak..so ramailah ckit rumah petang tue. sedap snagt sampai makan lebih dari 4 kali. not at same time. malaslah nak update tengok gambar jerlah ek...meriah gler..oh yer for mama ryan..langsir kat belakang tuelah langsir baru i..taklah lawa sangat tapi suka color dier..sebelum ni guna tema oren kat rumah tapi betullah kata Eric Leong, kalau ader anak kecil jangan letak kaler oren coz kaler oran tue bagi energy dan fawwaz memang jadi hyperactive bila balik rumah..since dah tukar kaler curtain ni hope so fawwaz tak aktif sangat..penat yop nak kejar.

tengok tue naik kuda abang ejul

aksi sayang menyayang fawwaz n abang ejul

kena sakat ngan auntie dier..

cute!!

1 comment:

mama ryan said...

hoh... purple kan langsir tu... ala2 sepoi2 bahasa jek...

rumah kita org xdak theme pun.. main belasah je... rumah sewa, mcm malas je nak ada theme nie.. tgk la bila dah dok rumah sdiri, baru la nak bhias2.. he he insya allah...........