CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 29, 2008

sakit-sakit badan..

kenapa ek recently, saya selalu rasa sakit2 badan n then cam rasa tak sihat especially waktu malam. Lepas tidokan fawwaz dah tak larat nak wat benda lain dah. Nasib baik ada hubby yang tolong masakkan ayam segera and then goreng2kan telur. Badan rasa lesu jer. Adakan ni petanda yang urat saya dah bersimpul siur kat dalam badan ni. Yelah urat orang yang beranak ni kena jaga elok2 tapi since tak makan ape2 jamu tu yang tak tahan kot..entahlah saya pun tak pasti. Nak jugak minta petua dari semua ibu, nak makan ape ek nak bagi badan tak lesu.Sila bagi petua anda sekalian...please!

1 comment:

IdaShah said...

try amal kan minum akar kayu. aku smpi skrg minum lg.