CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, May 28, 2008

saya tengah confuse

actually tengah confuse samada nak tukar keje atau tak. Dah lebih seminggu saya pening memikirkan nak atau tak nak ke nak,nak tukar keje. Surat resign saya tak bagi lagi kat boss..please help me...

advantage kat tempat keje lama
1)dah confirmed
2)time flexible-leh keluar2 masa keje.
3)bos ok
4) Senang nak cuti

disadvantage
1)gaji tak memuaskan
2)tak best coz kena buat multi-task(yang takder kena mengena pun kena buat)-kalau bayar gaji lebih takpe gak
3)company ni ramai yang dah berhenti keje

tempat yang bakal nak keje

advantage
1)gaji ok..
2)ada medical claim for me n my son
3)bonus dan intensif
4)ader peluang nak g keluar negara
5)ofis baru

disadvantage
1)kena keluar awal coz kena ikut federal highway-faham2jerlah
2)tak tahu lagi camner bos baik ke tak?

so ape pandangan korang..please i need a response.

4 comments:

Cikpid said...

Dah antar surat resign, bos xde panggil up kan gaji ker??camne plak ngan environment??ape kata semayang iskthikharah jek mnta petunjuk kat Allah..
mcm tu lagi sng..xde penyesalan InsyaAllah..

mama ryan said...

i pun rasa elok buat iskthikarah... tp kalau ikut advantage, baik resign je...

hate to say this, tp zaman skrg nie, kalau duit kurang mmg 1 masalah besar.... hu hu...

wanza said...

wan to cik pid-dalam proses nak at sunat stikharah coz takleh semayang. Thanks ek cik pid.

wan to mama ryan-tuelah pasal...

wanza said...

wan to cik pid-dalam proses nak at sunat stikharah coz takleh semayang. Thanks ek cik pid.

wan to mama ryan-tuelah pasal...