CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, May 22, 2008

sessi mengupdate waktu malam

salam semua..lama rasanya tak update blog. Kerja makin bertimbun, makin nak letak jawatan ni makin banyak plak workload yang kena disudahkan. tengok cam hari nilah, seharian tak masuk pejabat coz ader kerja kat luar. sebab tak leh nak update blog waktu siang maka terpaksalah saya updatekan waktu malam plak..nasib baik fawwaz dah tido..hehe.forget nak update pasal lawatan kami kat taman bukit jalil. Cadangnya nak bawak fawwaz tengok fish kat situ..banyak sangat ikan kat sana. Satu lagi nak ajar fawwaz berjalan ..takpelah sayang, lambat ker cepat ker fawwaz berjalan, janji anak mama sihat dan happy..

ok, meh tengok aktiviti kami hari wesak day hari tue..

tak lupa bawak kipas..panas(hadiah dari papa fawwaz kipas ni tau)

papa fawwaz pun nak bergambar gak ngan anak kesayangannya itew

come sayang..kita practice jalan...

jahat papa fawwaz ni tau..nampak kaki jer. badan mama maner?

tolak fawwaz jangan tak tolak

hari selepasnya..fawwaz ader monthly checkup kat klinik fomen..fawwaz kena cucuk untuk setahun nyer. nasib baik lah dier tak demam.Lepas kena cucuk nangis manja jap pastue dier leh aktif balik.Balik jer sapu bawang merah kat tempat cucuk dier supaya tak nak bagi bengkak..alhamdulillah fawwaz tak sakit n demam.malam kena cucuk..leh main2 lagi ngan skuter baru dier(hadiah dari mama)

tengah observation ni..kot2 demam kena cucuk

ummuah..(sayang mama)..*sayang fawwaz jugak*

2 comments:

mama ryan said...

huh.. buh bawang besar leh kurangkan bengkak ke??

x tau pulak... mujarab ke???

wanza said...

mamaryan-ni kawan yang bagi petua.tapi kena letak selepas kena cucuk. sebabnyer kiteorang lupa nak bawak masa g klinik tue..balik klinik tue terus letak.So far tak bengkaklah.