CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, May 19, 2008

happy Birthday My manja...

Fuhh..hari ni baru dapat update blog..penat organize party for fawwaz pun tak habis lagi..tapi sangat seronot dan party berjalan ngan lancar walaupun ader halangan sedikit pada mulanya..let the story begin...

ok..ok..pagi sabtue tue i dah bangun sangat awal coz nak prepare for masakan untuk guest kul 12 nanti..agak berdebarlah gak coz orang yang nak menolong(my sister dari jb) tak sampai2 lagi.punyalah on da way sampai kul 10 pun tak tiba lagi. Last2 start masak2 sorang lu kuah laksa n spagetti. Tapi laksa tak beli pun lagi. Hubby plak kena jaga birthday boy..hohoho haru. Nak mintak tlong bibik kakngah..tapi aderlah citer sedih disebaliknya(let me keep it as secret for myself)..so buatlah ape yang patut. Masa tue banyak benda tak buat lagi..nasib baik goodie bag dah buat semalam ngan slide show for fawwaz pun dah prepare dari semalam. Cuma yang hal masak ni tak settle. kul 11.30 barulah kakngah sampai tolong gantung2 belon n bibik tolong goreng2. Walaupun sedih pada mulanya coz cam tak berjalan lancar seperti yang dirancang tapi party sangatlah superb..dan part yang paling best masa tayang slide show..'THE CHRONICLES OF W.M.FAWWAZ RIFQI".thanks for semua yang tolong especially for kakngah n family and tak lupa jiran to be ..amalina. Malas nak cakap lagi. tengok gambar ek..

kek fawwaz..nemo.happy birthday sayang!

my sister kakngah(pakai tudung hijau) n kaklong(biru) and anak2 saudara

kakngah yang datang awal nak tolong..thanks

blow the candle, sayang
thanks alin for coming..n anis too(lupa nak bergambar)

birthday boy yang kepanasan

4 comments:

mama ryan said...

happy birthday fawwaz... dah x leh panggil baby la lepas nie, kene panggil bro fawwaz la... kan dah beso...

IdaShah said...

happy belated birthday fawwaz...

cantek lah kek nemo tu

yaya said...

hepy birthaday fawwaz!
dah setahun pun si fawwaz, kepada mama fawwaz, dah bleh la tambah satu lagi askar :)

wanza said...

mamafawwaz to mamaryan-thanks alot ek wish kat fawwaz

mamafawwaz to idashah-thanks
mamafawwaz to yaya-thanks alot yaya..lama lagi kot bab nak tambah askar tue..serik beb