CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, June 18, 2008

fawwaz dah setahun 1 bulan






pejam celik, fawwaz dah setahun sebulan. Meh kiter tengok milestone fawwaz




1) still takleh jalan, tapi dah leh stand alone without walking..lama gaklah.





2)membebel siang dan malam..very talkative person.Tapi tak faham bahasa yang dier cakap. Maknanya development dier tengah berkembang.





3)dah tak meragam waktu malam..sleep sampai pagi.





4) dah start leh makan makanan yang dimakan oleh mama n papanya like nasi yang dikisar, sangat suka makan nasi ayam coz ader sup, Pizza, spagetti, buah2an dan carrot.





5)kalau g shopping complex, dah tak suka didukung, nak jalan tapi kena pegang tangannya.





6)dah tahu panggil mama specificic..maknanya panggil I.suka sangat.





7)dah tahu defend herself..kalau dier terjatuh dan terhantuk kat dinding atau lantai..dier mesti pukul benda tue .maknanya dier tahu benda2 tu buat dier. hehehe..kelakar.





8)susah dok dalam car seat..nak explore kete kat luar.





9)sangat suka dengar mendengar music..so i ader beli nursery ryme kat dier.





ok jom tengok gambar ek..lama tak upload gambar kan?



senyum jer..


fawwaz dan his friend diana.


tengok tu..nakalnyer.


dengki tengok orang main permainanya.


see..he can stand by himself..ignore gambar my hubby kat belakang..sexy.

outing day on sunday..makan satay

dengan keluarga encik zul..maknyer maner ek..menyorok kat belakang

sayang abang...

lepas makan sate..jalan2 plak kat dataran merdeka

indanyer...

1 comment:

fara mustapha said...

wow....memacam fawwas dah pandai...gud boy...fawwaz ni nampak so cheeky...dah lah putih...suka betul tgh muka dia yg handsome tu....takper...sikit lagi mesti pandai jalan...ntah2 lari dulu...