CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Thursday, June 19, 2008

Duit Claim Mileage 2

tahniah pada saya kerana berjaya habiskan duit claim mileage bulan dalam masa sehari. aper saya dah buat dengan duit claim tue..saya dah tukar sport rim kete for baby kelisa. Dan saya dah tukar tayar 2 biji kat depan kete, dan tukar no plat kete yang patah dan macam2 lagi. Habis semua duit claim ku..tapi berbaloi sangat coz sngat sedap bawak kete. Yelah, i tavel alot so kena buat semua ni..but luckily hubby nak tong2 separuh. hehehe.(gambar will update later k)

lately saya sangat geram dan bingung ngan fawwaz yang taknak dok dalam carseat. Camner lagi saya nak buat dengan dier. Petang semalam, dier bleh bolos dari car seat tue sambil nak pegang stereng. Last2 terpaksa saya ikutkan dier n letak kat tempat drive. leh gelak2 lagi dier bile saya pusing stereng kat corner. Tapi amat merbahaya kan? Saya takder choice. Kalau dibiarkan lagilah teruk coz fawwaz amatlah lasak..dan jeritannya membingitkan telinga. Rasa dah tak sanggup kalau difikirkan sekali. Adakan saya kena reconsider balik untuk hantar nursery kat rumah yang tak sampai 2 minit dari rumah? Ntahler..saya bingung. tak tahu nak wat aper dah. Dah 2 kali saya tukar car seat. Kalau sesaper ader tips tolonglah bagi cara nak calmkan anak dalam car seat. Pernah saya bagi dier main permainan2 dalama kete tapi last2 stereng kat tampat driver gak yang dier pandang.

3 comments:

Dayu said...

wan, i nak tinggal kan msg kat shoutbox tak boleh..

sal nikah jumaat ni, sanding sabtu.. u gi tak? bleh jumpa kat sana...

min lak next week kat shah alam-smua dh kawin...best je-

amlynyx said...

haip there! no more jiran-to-be kan. jiran already.hehe. yes, lama x napok sbb pegi-blk kijo jah. weekend housekeeping rmh sket2. ayoyo sibuk banget. nti la kito g derak2 rmh jiran deh.

fara mustapha said...

time kyra dulu pun sama gak mcm ni...tp i keraskan ati gak...kyra menjerit2, menangis sampai dah takde suara....mmglah sedih tapi i kuatkan ati jugak...tak nak layan...ajak dia bersembang lah...ajak dia menyanyi lah...memacamlah nak bagi dia biasa....nak dekat seminggu jugak lah....tapi cos fikir safety, kuatkan lah gak semangat tu.