CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, November 7, 2008

Exhausted Day

penatnyer hari ni, ikutkan hati cam tak larat nak update but since dah janji ngan korang kan, wan akan update hari2 wan pyer blog, biarpun wan penat. Hari ni sangat marah.tak kira, nak lepas geram:

1)saya terpaksa buat banyak kerja dan projek tu bukan saya punyer.

2)saya geram ngan seorang engineer yang bongok, what the f**klah. ko ingat T.A tu makan gaji ngan ko sorang ker yang ko bleh suka2 hati nak guna sorang. aku pun nak guna gak khidmat T.A. Dahlah aku buat kerja ko, suka hati jer ko nak marah aku....memanglah s***l

3)aku geram gak ngan B*B* tua kat ofis aku yang memang tak suka kat aku tapi janganlah sebab aku tak layan ko..ko senang nak mengata aku dari belakang...beruk pyer betina.ko mampus lagi baiklah.

4) aku benci ngan ofis aku ni..dahlah kroni.menyampah..cam nak berenti jer tapi nak wat camner..aku ada tanggungjawab .

Ya Allah kuatkan imanku..beri aku kekuatan.....

2 comments:

Aleeya said...

adoiii aku pon tak suka opis aku he he

Anasfadilah said...

mama fawwaz

tenang...tenang..

dia marah kita,kita marahdia balik je

hahhah