CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Friday, November 7, 2008

Watch up blogger...im back!

perghhh..cam ape jer title kat atas tue..finally laptop dah baiki.Alhamdulillah.almost 3 month tak update friendster, blog, face book semua yang berkaitan ngan alam internet ni...tapi all obstacles dah go away..so aper citer?banyak sangat nak citer sebenarnya..tapi kita go slow first..mesti semua dah rindu nak tengok muka fawwaz kan? jom meh kita tengok gambar terbaru anak teruna I tue.
comel tak anak teruna saya ni..sekejap jer masa berlalu..dah setahun 6 bulan dah fawwaz


sayang fawwaz yang keletah...
ni masa raya hari tue..siap bersampin you...
gambar fawwaz lagi..kat umah mertua kat jertih
on da way balik dari kampung...jem gler jalan.

>since kerja kat tempat baru ni..hidup dah macam aper dah..takder masa sangat nak berinternet.
>tapi overall ok lah..dapat environment baru, kawan baru(dah jadi click dah pun), cabaran baru dam macam lagi...
>rindu actually nak update blog tapi nak wat camner kan..laptop rosak,komputer takleh detect modem..so takder masa btol nak update..ok..nilah dulu buat permulaan. start hari ni, wan akan cuba update blog, kalau berkesempatan..love u all.





1 comment:

IdaShah said...

slmt kembali lama nya menghilang