CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, February 10, 2009

Lamanya tak berblog ek????

salam semua...lamanya tak berblog kan.Ntahlah saya kalau buat kerja selalu camni...suka sesuatu benda tue sekejap jer.memula jer bersemangat pastue malas....lagipun sejak kerja kat ofis baru ni, hidup pagi g keje...petang balik keje..kul 9.00 dah masuk tido..internet pun jarang2 pakai kecuali kalau nak bayar bil...tapi actually banyak yang nak share especially tempat vacation yang baru pegi...nantilah kalau rajin nanti nak upload kat blog..

actually rindu nak berblog...kalau bleh tiap2 hari tapi nantilah saya nak beli pda, leh saya upload gambar dan tulis blog tiap2 hari.tu pun kalau rezeki lebih. ofis ade wireless punya internet...klah kawan2...

1 comment:

hUdZ said...

seriously..updatela slalo..nyaye org yg duk jauh nie..hehe