CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Sunday, September 13, 2009

puasa ke 23- Im rebonding my hair-but sucks key

hari ni kami tak bangun sahur..2-2 tak sedar. so kesudahannya..sampai ke pagi kami tido.Aku cuti pose hari ni so pepagi lagi dah breakfast ngan fawwaz.papa..telan air liur jelah tengok kami makan..sian papa.sabar yer sayang.

semalam buka pose kat Restoran Thai dekat sek. 20..hampeh..nampak jer ekslusif tapi masakan dia biasa 2 jer...papa makan western..lamb black pepper..aku plak takder perasaan nak makan nasi so order lah kue tiau cantonese..semuanya tak sedap tapi nasib baik air dier sedap.aku minum jus banana..sedappp...yang papa plak tak ingat air papa, tapi rasanya pelik. Si kecik tue agaknya lapar habis makan nasi ayam ngan ais milo. Lupa plak nak tangkap gambar..yelah nanti di katakan gila bergambar plak..wak lu..suka hati aku lah.

seharian gak aku kat salon rambut semalam..merebondingkan rambut aku ni. Hasilnya oklah..nak kata puas hati sangat tue takderlah..ingatnya nak kaler sekali tapi hubby plak tak izinkan..dia kata nak kaler rambut..guna kaler pencil jer. ape punya hubby ni bagi cadangan yang tak bernas lansung.

masa tengah berbuka semalam..aderlah satu kakak ni usik2 jer si fawwaz ni..last2 dia bagi mercun yang baling2 tue. Fawwaz ni kalu bawa dia g mana mesti dia jadi tumpuan..yelah mulut cam murai..mengomel membuat kan orang sekeliling tak percaya umur dia baru 2 tahun..sebabnya dia sangat petah.so sebelum naik ke rumah semalam..hubby ngan fawwaz main mercun yang baling2 tue...

papa and fawwaz main mercun...tapi main yang baling tue jer..

2 comments:

Aleeya said...

tak sedap ye restoren thai tu.., he he fawwaz dah stat men bunga api, bestnye nengok..Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin..

yaya said...

rebonding tu kejap jek hilang nanti...