CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, April 12, 2010

pregnant!

baru je terjah face book kawan2 dan blog kawan..sigh, ramai dah batch yang kawin sama ngan aku nak tambah baby. Kawan-kawan encik suami pun ramai yang dah tambah dua. aku still lagi bertiga.huhu...patutnya perancangan nya tahun nilah nak tambah anak, tapi tuelah dikatakan, kita merancang, tuhan yang menentukan..tahun ni gak dapat keje baru, nak pindah umah baru, semuanya memerlukan tenanga yang berlebihan. Nak2 keje sekarang yang banyak outststation, kalau pregnant , camne tuh?

teringin jugak nak merasa pegang baby lagi. kalau dapat girl, nak beli baju cantik2..kalau dapat boy lagi, takpelah, leh pakai baju abang dia yang berlambak tuh..huhu..
bilalah nak g buang IUD ni. pastu nak pregnant..heh.ingat just simple as that ker. maunya lambat aku nak dapat, camner?

tunggulah masuk umah baru dulu...baru fikir..sigh...(kalau bleh sekarang gak nak pregnant..huhuhu)

2 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

wan,
baru jumpe blog ni dari link dari shu =D.

jemput singgah 'umah saya' ya..

Jiey Mien said...

Salam Ramadhan..

Sama la.. Tak sabar nak pegnen lagi.. MOga ada rezeki untuk kita..

P/s - Thanks coz sudi mendoakan Rayyan Ariff.. Hanya tuhan dapat membalasnya. :-)