CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Sunday, November 21, 2010

Saya akan cuba rajin mengupdate...

salam..dah lama rasanya aku tak update blog, nak kata sibuk takderlah sibuk malahan sangat free sejak masuk unit baru ni. tapi kedudukan meja cheq yang tak berapa strategik menyebabkan cheq malas nak berblog lagik. Sebenarnya banyak peristiwa yang telah terjadik dalam hidup kami..nak2 pada inan payung..akan saya update kan nanti.sebab saya dah dapat permata hati yang baru...my new lappy(gambar t saya updatekan kendian ek). oklah kawan2..setakat ni dulu. ,alam karang saya update kan lagik.

2 comments:

ibuDania said...

Cayalah wan! Update byk2 ye...

MAMAFAWWAZ said...

Insya Shu....saya akan rajin mengupadate.