CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, July 13, 2011

Intan payung goes to Doctor...

As salam....

hari saya E.l since nak hantar fawwaz jumpa doktor. tangan intan payung saya luka. Katanya kena gigit nyamuk. Tapi makin lama makin teruk pulak saya tengok. Sampai keluar gelembung besau. Semalam plak tiba2 suhu badan dia naik. kena infection kew?.

so saya decide nak bawak der jumpa Dr. Badrul yang memang serasi dengan keluarga kami since fawwaz berusia 2 tahun lagi. Intan payung pun kalau sakit mesti dia kata. "mama, jomlah jumpa Dr. Badrul...fawwaz demam neh.".

kat klinik...fawwaz ok jew. sebab der dah kenal ngan Dr tus. macam kawan dia pulak. Dr tegur badan dia naik dan nasihatkan saya supaya control makan si intan payung. Tu yang susah tu, sebab selera der memang tengah naik. satu pertanyaan Dr yang buat mak sentap..."bila nak bagi fawwaz adik....hehehe, susah nak jawab jugak tus. last2 aku senyum jewlah..jom tengok proses dressing tangan fawwaz.

berbual-bual dulu ngan Dr...

tangan fawwaz dicuci ngan antiseptik..sian anak mama.

Fawwaz tak nangis kan....fawwaz kan kuat....:)

tangan fawwaz yang dah siap di dressing...moga cepat sembuh...amin

fawwaz dapat antibiotik ngan ubat sapu....

Bukan setakat g klinik...upah sebab nak g klinik pun kena. Ada pulak dia minta set masak2 untuk dibelikan. U're boylah Fawwaz mana bleh main masak2. last2 beli kapal terbang upah sebab nak g klinik. Moga cepat sembuh yer intan payung.....ummuah, sayang dia

3 comments:

taliff said...

Hey! KAwan sependidikan...hehehehehehe...doakan anak kamu sembut cepat :)

MAMAFAWWAZ said...

taliff a.k.a ITO:terima kasih...moga dia cepat sembuh jua...hehe

iJa adaMaYra said...

hehehe comel je bile fawwaz ckp nak main masak2 ;)