CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, December 7, 2011

Syukur alhamdulillah...

as salam....

alhamdulillahhh.....syukur ke hadrat illahi, kerana perkenankan jua doa kami selama ini. Speechless dan macam tak percaya. Bermula dengan simptom asyik nak makan, cengeng memanjang dan asyik nak tido jer, aku beranikan juga untuk buat pregnancy test dengan harapan kali ini takkan gagal lagi.fuh..fuh....

tanggal 6hb disember 2011, aku buat pregnancy test setelah yakin tak yakin yang aku ni pregnant. mana taknya, boleh 4 hari berturut-turut boleh layan laksa. member-member terus dok usik2, adakah pregnant?Aminnnn.....

so hasilnyaaa, walaupun agak samar-samar......



nampak tak 2 line itew..walaupun agak samar-samar


Malamnya, kami jumpa Dr untuk buat pregnancy test sekali lagi. Result positif tapi mengikut Dr terlalu awal. cuma dah start kena patuh makan asid folik dan lain-lain. kandungan baru 5 minggu. Sangat kecil dan fragile. Moga Allah lindungi kandungan ini hingga ke ke akhirnya..aminn.


7 comments:

hyunHMK said...

tahniah makcikkkkkkkkkkkkkk.. Alhamdulillah

iJa adaMaYra said...

congrats!!! congrats!!!! congrats!!!

NURULHANIF said...

tahniah kak wan..:)

afzan said...

seronok dgr org mengandung ni.. tahniah..

CHIKO MUSTAPHA said...

tahniah & salam perkenalan...suka baca bila dengar ada yg ckp dia pregnant bila la turn sy nak merasa plak

MAMAFAWWAZ said...

hasrul, ija, nurul, jab dan chiko:terima kasih...

Elyne For Sincere said...

Wahh, congrats che cik (: dapat cousin baru lagi yeahyeah ~