CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Wednesday, April 9, 2008

Thanks cik Dayu kerana Tag saya

thanks dayu coz tag wan ek...wan pilih soalan yang first tue coz interesting ckit kot..takpun kalau rajin wan jawab jer dua2...

Ni soalan-soalan dia:

1. Apa superpower idaman anda?

Superpower idaman idaman mestilah yang sentiasa leh menolong saya dalam kesusahan terutamanya dari segi kewangan untuk saya bershopping dan segala2nya lah..satu lagi super power tue mestilah menjadi my shoulder to cry on. Ntah ape pe lah..



2. Siapa superhero atau watak yg mempengaruhi pilihan itu?
Sape? Dia ialah Mr hubby saya...

3.Kenapa atau untuk apa superpower itu yg anda pilih?
sebab dier selalu menyelamatkan saya time saya dalam kesusahan dan kesedihan..i can count him everything.

4.K
elemahan superpower anda?
Kelemahan dier ialah dier tak pandai bergaduh ngan orang kalau saya kena kacau...suruh saya berdamai @ minta maaf aderlah..maklumlah super hero..peace to all jer lah.

5. Nama anda sebagai hero?
kalau diberi peluang jadi super hero..saya nak jadi Super Millionair girl..kenapa..i love money.

6.Motto anda sebagai superhero?
"show me the money..no money no business key...hahaha..tak aman lah dunia kalau dapat super hero cam aku.

next yang aku nak tag...mama2 sedunia...


1. Dila
2. mamahariz
3. Yaya
4. Awien.

Kepada, insan-insan terpilih, sila lah jawab ye... jgn segan, jgn silu..

3 comments:

sweethOneY said...

wahh
i love money too ;p

wanza said...

so we both love money...

AnasDila said...

wan::thanks pasal tag saya...tapi tag ni saya dah jawab minggu lepas...hehehe...thanks ya tag..

oxoxoxo