CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Monday, August 24, 2009

Puasa ke tiga kena g site measurement...

kul 3.30 aku dah sampai umah hari ni sebab g site measurement dekat ngan umah aku..huhu...lepas tue bolehlah blahkan. seb baik le kautim ngan remy ngan iswandi. best kuar g site rather dok dalam ofis buat design..

so hari ni nak makan aper ek...ntahlah.jap lagi nak g bazar ramadhan before amik si fawwaz.rindu sama itu budak kecik. tapi kalau amik awal2 nanti dier tak mandi lagi tak makan lagi ..nak tengok tak gambar fawwaz main badminton A.K.A golf..entahlah mane satu dier nak main ntah..nak kata main badminton tapi gayanya cam main golf jer... tengok gayanyer tue....cam main golf kan?


libas jangn tak libas...

ni lagi....

oklah cukuplah update untuk hari ni....kalau bleh nak terus updatekan blog ni agar tak bersawang..

hari ni takder citer kat ofis coz sekerat hari jer masuk ofis...so kenalah tgu esok.lagi pun mengakarung tak datng hari ni...mood hari nu...seindah suria walau pun mendung kat shah alam coz dapat kuar dari ofis....kalau hari2 cam ni takper...hehehehe....keylah saya nak g bazar ramadhan..nanti update makanan malam ni key...

2 comments:

hUdZ said...

rindu budak gemok tue..hehe

MAMAFAWWAZ said...

dah gemok sangat ah...semalam timbang da 19 kg....