CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Saturday, September 5, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST

salam...sajer jer nak try masuk contest ni manelah tahu ada nasib kan. Just for fun, adat menang atau kalah dalam pertandingan lain kira yang penting semangat nak masuk peraduan.

oklah untuk tuan tuan penganjur contest ni, i present my PRINCE,

Name of this PRINCE: Wan Muhammad Fawwaz Rifqi
Age of this PRINCE: 2 tahun 4 bulan. kami kenalinya dengan nama 'fawwaz atau abang'

gambar ni diambil pada 18/7/2009 at Genting Highland

bleh tak satu lagi gambar yang nak bagi...

yang ni ala-ala majalah punya cover lagi..gambar diambil 20.8-2009

ni plak gambar wan(mother to fawwaz) dengan fawwaz.

gambar ni di ambil pada 18-07-09 di genting highland..

so camner cik penganjur...sila nilai ok...
terima kasih.

2 comments:

Aleeya said...

rajinnye masok contest, selamat maju jaya he he, fawwaz macho laaa..damia pun dah tegoda tgk abg fawwaz hehehe

MAMAFAWWAZ said...

tima kasih..damia..abang fawwaz tengah cari calonlah ni..hehehehe