CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Saturday, September 5, 2009

cita-cita fawwaz...bleh caya ker kata2 budak 2 tahun...

Salam..huhuhu, hari tak sahur. ntah lah malas nak bangun walaupun hubby dah kejut banyak kali.liat nak bangun. sebenarnya bila dah bangun takpe plak..hehehe nilah dikatakan ikut nafsu. sian hubby sahur sorang2 , tapi so far lauk dah ader tersedia tgu hubby panaskan jer.

dah takleh ikutkan dah pose yang ke berapa, sebab tak ingat dah. kira summarizekan lah aktiviti yang lau..

hari khamis(Puasa ke 13)..
balik dari amik fawwaz dari umah baby sitter, fawwaz tiba2 nak pakai topi transformer yang aku belikan kat dia tue.Bila start pakai topi tue tiba-tiba dia berlagak kononnya dia tue sorang polis...pastue bila aku tanya fawwaz nak jadi polis ke nanti besar nanti, dia kata nak jadi polis, biar betul anak aku ni. ape yang dia tahu pasal cita2..tahukah dia?. Tapi aku doakan walau ape pun dia akan jadi yang penting bidang tue dia suka. aku ngan papa takkan paksa untuk fawwaz mahu jadi ape juga yang dia nak.Yang penting jadi orang.Aku takkan biarkan fawwaz jadi macam aku yang ditentukan ape yang aku nak jadi dulu...dahlah..okleha jom tengok INSPEKTOR FAWWAZ. hai anakku tue...jadi lah orang yang berguna suatu hari nanti..amin.

fawwaz ni kalau di ajak bergambar. so sweet lah fawwaz...permata hati kami
jangan bergerak..nanti inspektor fawwaz akan tembak

hari jumaat(Puasa ke 14)

rutin keje...tapi alhamdulillah 2 task aku dah selesaikan iaitu Ulu tiram ngan Lot 1122 dan 1121.Keadaan keje aku dah bertambah baik dah sekarang. situasi tempat keje pun dah kembali menyeronokkan kerana ada kawan seperti idham, remi, jijah, kakyana , kak ina dan abang zizi. so sangatlah ceria. adanya jijah menyebabkan topik perbualan aku ngan idham banyak berkisar camner nak tackle budak jijah tue..heee kelakar tul.yelah sian gak kat idham tue. dialah sahabat aku sekarang.ok tak nak comment lebih..

sejak hubby keje malam ni, terpaksa buka sorang2. tapi ok gaklah, sebab buatkan kami lagi bertanggung jawab dan tahu tugas masing2. contohnya..sebab dia keje malam so dia yang aka pegi bazar ramadhan dan beli makanan. aku pulak amik fawwaz. so kitaorang sempat gurau kat ruma sebelum dia masuk keje kul 7.00. sebelum buka masing hantar msg selamat berbuka just like masa kami bercinta dulu...oklah gak..ader hikmah gak tuhan satukan kami walaupun waktu kerja kami berbeza. aku keje ikut waktu ofis berbanding hubby yang ader shift. so ape 2 urusan waktu siang yang aku takleh nak uruskan...hubby boleh catch up kan untuk aku...ok gak kan.

that all just now

3 comments:

yaya said...

sebelum ni yaya sgt susah nak tinggalkan comment kat blog kamu, bla dah tulis comment tak leh nak publish, tak tau nape, tapi rasenya u bleh tau kot yaya ade singgah blog kamu.... between anak bujang makin tembam dan comel!

MAMAFAWWAZ said...

thanks yaya....yaya dah nak tamba dua dah ek....

Aleeya said...

fawwaz kemain lagi berposing..pandai pose ehh he he

selamat beposa n selamat bebuka yer..