CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, March 23, 2010

saya masih ngan keemoan saya

hari ni sebenarnya saya masih emo..tapi bila sampai kat tempat keje, automatik mood jadi ok bila jumpa kawan2 yang memahami mood saya...cuma saya emo dengan sorang tue..(sob..sob..sob..jarang saya merajuk begini lama)..biarlah...terlayan gaklah keemoan bila g pasar tadi..baru jer blogwalking blog kawan2..ramai gak yang emo hari ni..ker hari ni hari emo sedunia..

esok saya akan start hantar intan payung saya kat umah sorang makcik yang sanggup jaga fawwaz sepanjang ketiadaan kak ani..harapnya semuanya berjalan dengan lancar..saya takde mood nak cakap dengan sorang tu..hati saya sakit, jiwa saya celaru...dia telefon dekat beratus-ratus kali pun saya ignore jer panggilan dia..saya masih tak bersedia nak bercakap dengan sorang tu. Biarlah..

...jangan risau semua orang saya ok..ok saja , cuma kadang2 saya teremo...

1 comment:

sya said...
This comment has been removed by the author.