CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Life

Tuesday, June 28, 2011

"Kestressan" makin terasa

As salam....

2 hari dah aku balik kerja dalam keadaan stress. aku pun tak tahu aku stress pasai pe. Mungkin sebab penat dah kot asyik jadi mangsa keadaan. Hari ni ada benda yang buat aku stress bila tahu kena tinggalkan intan payung banyak kali dalam bulan depan. Adeh...sayu aku tengok muka intan payung. Muka encik suami sekali. Walau pun encik suami kata.."pergi jer sayang...nak buat camner", tapi aku tahu dalam hatinya mesti agak susah hati. Adoi, penatnyer jadi mangsa keadaan ngan J*R ni.

Mula2 aku try jugak berlagak cool masa mula2 masuk unit baru ni. Tapi bila suatu tahap aku fikir, aku kerja bermatian2 pun untuk ape. Dan bila mana pula melibatkan family time aku, lagi aku rasa stress dan nak rasa marah ngan J*R ni. Tapi seb baik ada dia, encik suami yang faham situasi aku ni.

Semoga pengorbanan kami ni berbaloi.....pendek jer entry ni sebab rasa stress dah rasa dah....adeh...Ya Allah, beri lah kesabaran dan permudahkan setiap urusanku...aminnn

4 comments:

~n0rliza 0thman~ said...

sabar ok, dah tuntutan kerja nye begitu. cumanya kalau ade bos yang prihatin legala sikit. sini pun sama aje.. lagile bos jenis takde perasaan =D

haz@ris said...

yup! sabar jela... thats why i'm leaving.. coz the same situation happened...

MAMAFAWWAZ said...

liza:aku ase bos kita 2-2- sama jer...
haza:huhuhu.....moga Allah beri kesabaran pada aku nanti

afzan said...

klu kat tempat aku stress bkn sbb byk keje.. tp tekanan dgn org sekeliling..klu stress sbb byk keje ok la kot yek...